RAMA FOTO COPII Mărește

RAMA FOTO COPII

RAM0194

Produs nou

RAMA FOTO COPII

Aceasta rama foto argintie, placata cu argint 925, realizata de maestrii manufacturieri englezi este una deosebita, oferind spatiu pentru a grava numele copilului, data nasterii, greutatea copilului la nastere, data botezului, sau orice altceva are insemnatate deosebita pentru voi

Mai multe detalii

9 Articole

298,00 lei TVA inclus

Fișă cu date

Diametru 10 x 8 cm, cu spatele imbracat in catifea neagra

Mai multe informații

Nasterea unui copil este un moment mult asteptat cu sufletele pline de emotii, ne ofera una dintre cele mai frumoase amintiri, momente pline de bucurie, o fila aparte la albumul vietii fiecaruia.

Surprinde aceste momentele minunate pe care le petreci cu familia si cu cei mici in poze pentru a le savura cu nostalgie peste ani si ani. Iar daca vrei sa faci familiei tale un cadou frumos de care sa va bucurati zi de zi, inrameaza cel mai frumos moment.

Aceasta rama foto argintie, placata cu argint 925 este una deosebita, oferind spatiu pentru a grava numele copilului, data nasterii, greutatea copilului la nastere, data botezului, sau orice altceva are insemnatate deosebita pentru voi6 alte produse în aceeași categorie:

Reviews (1)

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews

O minunăție!

O adevarata bijuterie! Mulțumesc din suflet Daniela, pentru promotitudine și minunata atitudine fata de clienti!

Was this comment useful to you? Yes No