RAMA FOTO PRIMA ȘUVIȚĂ DE PĂR

RAM0195

Produs nou

RAMA FOTO PRIMA ȘUVIȚĂ DE PĂR

Imortalizează prima șuviță de păr al copilului tău prin această ramă deosebită, realizată din argint 925 de către maeștrii manufacturieri englezi, cu spatele îmbrăcat în lemn de mahon cu suport de etajeră.

Mai multe detalii

5 Articole

380,00 lei TVA inclus

Fișă cu date

Material AG 925, cu spatele îmbrăcat în lemn de mahon
Diametru 6,5 x 6,5 cm

Mai multe informații

RAMA FOTO PRIMA ȘUVIȚĂ DE PĂR


Botezul este unul dintre cele mai minunate, pline de emoții și importante evenimente prin care cel mic trebuie să treacă.

Împreună cu părinții, familia și nașii de botez, acest moment capătă o semificație și mai important dacă amintirile acestea unice sunt păstrate prin toate modalitățile posibile.

O ramă de argint 925, pentru prima șuviță de păr tăiată la botez, prin care să fie imortalizat cel mai important și frumos moment din cadrul botezului este alegerea ideală.

Aceasta are atât o valoare materială deosebită pentru că este realizată din argint 925, atent lucrată de maeștrii artizani englezi, dar și o valoare sentimentală.

Familia se poate bucura permanent de aceste clipe și își vor aduce aminte cu drag de momentele deosebite din timpul botezului.

Aceasta poate fi gravată cu numele copilașului, data nașterii sau a botezului.

Rama are dimensiunile potrivite pentru această întrebuințare, fiind de 6,5 cm / 6,5 cm, partea din față fiind din argint 925, iar spatele din lemn de mahon cu suport pentru etajeră.

6 alte produse în aceeași categorie:

Reviews (0)